Friday, 27 January 2012

Gaji oh gaji...!

Sungguh bengang.... Ingatkan dah bleh dapat beza gaji baru 31hb ni, and start gaji baru bulan depan.. Sekali tup-tup tangguh jugak bersama dengan tertangguhnya pelaksanaan SBPA. Bengang sebab dah ada plan dengan gaji baru tu, tak pasal-pasal terpaksa cancel plan. Ye la, walaupun sikit, bleh la cover yuran taska Hani tu sket, bleh simpan extra sket, bleh la beli apa yg tak bleh nak beli sebelum ni... Hmmm sume cancelled. Cuepacs oh Cuepacs... Harap-harap apa yang disuarakan tu dapat hasil yang memuaskan lah.. Jangan makin turun sudah, harap kekal atau naik la hendaknya....

1 comment: