Wednesday, 29 May 2013

Adik Hani @ 30 weeks


Alhamdulillah, my first antenatal @ DEMC went well yesterday. Ok la, gi awal kan, so dapat la jadi patient pertama Dr Fairuz. By 10++am dah settle semua dah. Cumanya, agak jauh la nak pegi check-up sekarang memandangkan dah duduk Putrajaya huhuu...

Hari ni dah masuk minggu ke-31, 7 minggu lagi.. InsyaAllah.


Friday, 10 May 2013

Decisions Made

Remember my dilemma? Ok now I think I've made up my mind.

Oleh kerana my previous gynae dah tak practice lagi di KPJ Selangor, maka adalah dengan ini most probably I'll go to DEMC for delivery. Try je lah. Dah survey kos di mana-mana pun hampir sama je.. So kita pilih hospital yang baru..! Yeay..!

My 2nd decision is to go for c-sect. Nak try VBAC takut tak lepas lagi. Dah dapat 2 kali sakit, lepas tu kos pulak berganda2. No.. No.. No..