Thursday, 26 May 2011

Wedding...!

Uiiii lamanya tak update.... Busy la konon... Ke buat-buat busy? Hahahaaa.....

Hujung minggu ni nak ke Pontian. My cousin's wedding. Memang dah lama tak berjalan-jalan pun. Hopefully Hani will be fine during the journey. Anak dara yang sorang tu dah la cepat boring duk dalam keta lama-lama huhuhuuu.... Tak caya tengok ni...

Tengah boring la tu duk menongkat dagu kat kerusi tu.. Ni dalam van masa tour Singapore last year. 

Esok Ma & Abah dah bertolak dulu ke Pontian. Nikahnya esok. Kami anak-anak ni pergi kendurinya je lah on Saturday & Sunday. Kena bertolak awal-awal pagi la Sabtu ni, cuti sekolah dah start kalau gerak lambat alamatnya stuck kat trafic jam la nanti....

Thursday, 12 May 2011

Anyone knows any home-stays in Pontian?

28hb ni ada kenduri kahwin sepupu kat Pontian. 29 tu pulak majlis sambut menantu. Nasib baik kat Pontian jugak. Tak la kena travel jauh2. (macam la Pontian tu tak jauh ngan KL!) So kena la tidur kat Pontian malam Ahad tu. Masalahnya, kitorang belum dapat cari lagi tempat tinggal kat sana...! Tanya Ma, Ma kata semua Abah settlekan. Tapi bila tanya Abah, Abah cuma jawab "Dah ada, tapi x confirm". Aiyooo... so nak kena cari ke x ni...? Kang pegi2 takde tempat tinggal dah kena balik KL pulak malam tu huhuhuuu....

Friday, 6 May 2011

Esok...

Esok nak gi PD... With in-laws.. Ok lah tu, Hani pun dah lama tak mandi kolam swimming pool. Ada la dekat setahun jugak....Tu pun kat PD jugak hahahaaa...

Thursday, 5 May 2011

Testing.. testing... 1, 2, 3...

Akhirnya...! Dah lama dah teringin nak create blog.. Asyik follow blog orang je, try lah blogging sendiri.