Tuesday, 6 September 2011

Selamat Hari Raya...!

Cheh.. cam lambat plak dah seminggu raya baru nak wish kat korang kan hihiiii... Anyway, alhamdulillah dah selamat dah kita sume menyambut raya tahun 1432 ni :)

Raya kali ni di sebelah Hubby ku di Negeri Sembilan. Isnin petang tu balik ke Jelebu kampung sebelah Mama. So malam raya & raya pertama di Jelebu, then raya kedua ke Rembau (kampung sebelah Papa) dan terus balik ke PJ.
 



 

sangat "LIKE" gambar ini :)
Cu sempat lagi tengok kamera tuh...! :p




Hani pun nampak happy sungguh dapat sambut raya dengan kakak-kakak & adik baru (anak-anak TokCu nya).. Seronok betul dia dapat Kak Yaya & Kak Wawa yg rajin melayan dia. Sampai kan kakak-kakak tu dah balik pun still terbawak-bawak dalam tidur. Siap ngigau panggil "kakak, kakak.." lagi.. Alahai Hani...
Kak Sofia, Hani, Kak Sarah
Hani buai adik :p






Raya kedua kami ke kampung Papa di Rembau pula. Beraya ke rumah Tok (ada MakNgah sekali), MakLang, & MakLong. Lepas tu terus gerak balik ke PJ.
Bergambar dengan Tok