Wednesday, 16 May 2012

Hani ke kenduri Cik Ta nya :)

Uiii lama sungguh tak update blog nih.. Bukan apa, selain bz (bz la sangat..!) memang takde idea nak story kat sini heheheee...

Last weekend kami ke Pekan, Pahang for my staff's wedding. Am very close with her that it would not be right for me for not being there :) Lagipun dah lama tak bawak Hani jalan-jalan... Hani pun memang suka gi 'orang kawin'. Apa lagi Cik Ta nya pulak yang kawin ;) Jom tengok gambar je lah..!

hmm tengok la anak dara sorang ni bersiap


Happy newlyweds, Azie & Hairul...! Semoga bahagia sehingga ke hujung nyawa... Am very happy for both of you :)