Friday, 27 January 2012

Phew!

Phew! Tak sangka balik rumah lunch-time tadi sempat jua daku membasuh lantai dapur dengan jayanya. Kalau dah datang mood tu, camtu la... Kalau tak jangan ko harap diri ini nak merajinkan diri nak basuh dapur tuh huhuuu.....

Niat asal tadi nak balik membasuh baju satu round and nak meng'iron' baju-baju yang melambak tak bergosok sejak ketiadaan bibik ni... Sekali datang mood lain plak. Tak sempat pulak nak iron baju.. Hish dah la kena cari time Hani tido baru bleh meng'iron', kena iron baju tengah malam la jawabnya... Hmmm actually dah lama plan nak bangun tengah malam or awal pagi untuk iron baju, tapi asal terjaga je rasa malas nak bangun, asal terjaga je terus tido balik macamana nak jalan hahahaa.... Tapi nak kena start dah lepas ni..! Kalau tak memang tak surut-surut baju-baju tu uhuhuhhh...

Chaiyok! Chaiyok!

1 comment:

  1. hehe same jerk... konon2 nak bangun tengah malam, tapi hampeh, sampai ke pagi pon x surut2 baju tu berlonggok.. huhu

    ReplyDelete