Thursday, 1 December 2011

Carrefour oh Carrefour...

Tak pernah kecewa dengan Carrefour tau sebelum ni.... Tetiba malam tadi rasa frust giler dengan Carrefour Alamanda.. Bengang betul, barang nak beli semuanya takde...! Ada la note kat situ "Inventory in progress" bla bla bla... Hish, lain kali nak buat stock-take bagi la notis. Tutup la store yang nak buat stock-take tu, abis cite. Takde la customer pegi nak itu takde, nak ini takde. Buang masa customer je... Cam daku semalam, membazir masa & duit parking 2 hengget..!

Frust punya pasal, kitorang pun terus blah dari situ last-last pegi shopping kat Giant Seri Kembangan. Barang pun dapat, parking pun free. Lagi puas hati...!

No comments:

Post a Comment