Tuesday, 29 November 2011

Wedding Syafeeq & Indah

20.11.2011 (nice date, eh...?) hari tu berlangsunglah majlis resepsi adik iparku a.k.a Uncle Nyanyah (by Hani) dengan Auntie E'ein nya... Maka tinggallah lagi 2 orang adik yg belum selesai hehehe... Lambat lagi kot tu... :)

On the 19th daku & Mr Hubby buat aktiviti lawatan tapak ke Laman Tiba, Tasik Titiwangsa (the event's venue). Masa tu tengah pasang khemah. Macam-macam... Nak ubah khemah lah, ubah lokasi pelamin lah, tambah meja, hmm penat sungguh pasangan pengantin tu diorang yg settle sendiri semua benda...

Pagi 20hb tu pun kami pergi sekali lagi tengok tempat tu dah settle ke belum. Pelamin ok, khemah pun ok, meja makan yang tambahan tu je tak siap lagi. Siap? Pasang pun belum...! Inikan pulak nak prepare alas meja + kerusi semua... Hish... Sampai pukul 11 pun tak siap lagi! Dengan pengantinnya pun nak bersiap lagi, lewat jugak lah diorang balik ke hotel untuk bersiap, kesian sungguh kat diorang. Kitorang pun nak balik bersiap, tapi Hubby ku selaku Along of course la nak pastikan semuanya settle baru boleh tinggal dengan senang hati kan... Akhirnya tunggu Mama & lain-lain datang baru la kitorang balik untuk bersiap...


Seronok betul Hani dapat berlari-lari tapi tasik =)
Sempat jugak bawak Hani naik bot kayuh kat tasik ni...
 

Ni pulak gambar sekitar majlis tu...

Three beauties =)



Dah seminggu berlalu baru nak udpate hahahaa... Namun begitu, satu gambar dengan pengantin pun takde huhuhuuu....

No comments:

Post a Comment