Friday, 7 October 2011

Hani nak masuk taska!

Tahun depan Hani dah nak start masuk taska. Semalam baru je apply online untuk Cendekiawan Presint 9. Pagi tadi dah dapat reply - accepted. So, settle lah isu mencari taska. Tinggal nak bayar deposit je before end of this month.

Kenapa pilih Cendekiawan? Satu, sebab dekat dengan rumah, memang on the way nak ke ofis. Then, sebab dah ada kawan yang hantar anak kat situ, and she's satisfied with the service provided there. So, Insya-Allah ok la tu! :)

Hmm.... macam-macam dalam fikiran nih. Maklumlah budak tu tak pernah pegi sekolah lagi kan, selama ni duduk rumah je dengan bibik dia. Tapi sekarang ni setiap kali tanya dia "Hani nak gi sekolah?" mesti dia jawab "Nak!". Hopefully ok la tu kot...

28 - 30 Disember ni dah start minggu suaikenal untuk pelajar baru. Nampaknya Mama & Papa Hani kena la ambik cuti time tuh....

Tak sabar rasanya nak tengok Hani sekolah..! :)


No comments:

Post a Comment