Friday, 14 October 2011

Umrah 2012

Hajat di hati nak gi umrah tahun depan. InsyaAllah kalau ada rezeki nak menjejakkan kaki ke Makkah Al-Mukarramah.


Kali pertama menjejakkan kaki ke Makkah. Baru 2++ tahun :)

Ma & Abah pun insyaAllah nak buat umrah jugak tahun depan. Lagi best. Dengan semua adik-beradik Ma except Ayah Long. Hmm... memang Ma dah ajak join diorang, tapi... Mama pulak yang takde masa tu.. So kat mana nak pulak tinggal Hani kan...? Dengan orang-orang tua sume takde, hish takde la nak tinggal Hani de.... Nak bawak, idak la... Ada yang tak ke masjid tu nanti kang... InsyaAllah Hani dah besar nanti boleh la bawak.. Plan dengan Hubby pun ingat nak pegi 5 tahun sekali ke macam tu... InsyaAllah... Amiiin! :)

Daku ni sekarang hari-hari duk riki pakej umrah 2012. Tapi rasanya nak ambik yang Andalusia kot. Company tu memang dah lama established buat pakej umrah. Kang ambik yang company tak kenal kang, ada yang kena tipu pulak kang... Bukannya murah kan...??

No comments:

Post a Comment