Thursday, 18 April 2013

Checklists.. checklists...

3 bulan setengah je lagi tinggal In-sya-Allah.. Dah kena buat checklist apa-apa yang kena prepare...

  1. Bukak kotak baju-baju lama Hani - kira, basuh & iron baju2 baby
  2. Balik PJ amik Spectra 3 ku - hantar servis
  3. Balik PJ cari balik botol2 storage breastmilk (kalau ada?) - basuh & sterilise
  4. Cari balik ice packs lama (kalau jumpa) - kalau tak jumpa kena beli baru huhuu
  5. Survey & beli breastmilk storage bags
  6. Survey & beli nursing bras
  7. Survey kat mana boleh tempah or beli nursing kurung yang cantik - walaupun dalam pantang kena la melawa jugak di hari raya kan ;)
  8. Survey & beli set tilam baby
Hmm... Apa lagi ek..?

No comments:

Post a Comment