Tuesday, 15 April 2014

4 Bulan Sudah...

Owhh lamanya blog ini ku tinggalkan... Bersawang sudah jadinya heheheee...

Diam tak diam dah 4 bulan kami menjadi warga negeri di bawah bayu ni... Si adik Hadif pun dah nak masuk 9 bulan. Baru mula nak merangkak tapi dalam masa yang sama dah bertatih meniti sofa & coffee table =) Masih berjaya mengekalkan breastfeeding walaupun bekalan untuk sehari cuma bergantung kepada hasil mengepam hari sebelumnya (huhuhuuu...).

Kakak Sarah pun nampak happy je sekolah kat sini. Siap ada geng dah tu. Raihana & Aminah. Kalau nak bawak apa-apa makanan pun nak bawak untuk 3 orang geng dia ni je. On Saturdays pulak ada kelas muzik (piano). Ini pun dia nampak macam happy je ke kelas. Siap pandai mintak sweets from her teacher, boleh..? =P Harapnya dia belajar betul-betul la masa kelas tu... Bukan sekadar main-main je hihihiii...

Bersedia untuk aktiviti riadhah mingguan! Yeay!

No comments:

Post a Comment