Monday, 25 March 2013

The Northam All Suites Penang

Hai...! Kesinambungan dari my last post, this was where we stayed during our vacation to Penang. The Northam All Suites. Oleh kerana buat last minute decision, so bila nak booking tu hanya tinggal deluxe suite sahaja (yang murah sket dah full huhuhuuu...). Tapi... ok lah. Berbaloi kot dengan harga. The room was so spacious. Kiranya kalau anak ramai pun boleh lah amik 1 bilik je sebab ruang kat depan tu sangat la luas. Jangan lupa bawak toto ye ;)

Ok jom tengok gambar :)
The entrance. Sliding door kayu bertentangan cermin tu adalah washroom untuk tetamu.
The living hall.
The dining + working area.
Pemandangan pesisiran Selat Melaka dari tingkap bilik.
The bedroom.
Two sides of dressing area (gambar atas & bawah). Pintu kaca tu adalah toilet ye. Sebelah lagi adalah shower area.
Macam biasa anak dara sorang ni suka sangat ada bath-tub. Tu tak sabar nak masuk la tu.
(Actually ni jacuzzi)
-



-



-



-



-



-



-



-



-




Cakkkk...!



No comments:

Post a Comment