Monday, 11 June 2012

Selamat Hari Lahir, Suamiku...



11 Jun 2012 - 11 Jun 1982 = 30 tahun sudah!!   ^_^ 
Hari ini genap usia suamiku 30 tahun. Which means mine 30th years will be coming in 6 days! Yeehaa..! Hehehee... Hmmm sudah 3 dekad bernafas di dunia ini. Syukur, Ya Allah atas segala kurniaanMu dalam hidup kami... 
Sempena angka 30 ni, Mr Hubby dah belikan gifts untuk kami berdua. A Cerruti 1881 watch for each of us. Ntah kenapa tiba2 dia minat Cerruti pulak. Padahal sebelum ni plan nak beli Tissot (just like our current watches). Tup-tup tengah riki-riki kat kedai jatuh hati dengan Cerruti pulak. Hmmm... Tak feminine lah jam ku lepas ni huhuu... Tapi dah Mr Hubby dah suka yang tu (dan memang dia pun yang nak belanja beli), ikut je la...  ^_^
Thank you, my dear...! Happy birthday..! May happiness be yours, forever...

No comments:

Post a Comment