Thursday, 1 March 2012

Taska oh taska....

Semalam dapat tahu ada budak kat Cendekiawan P9 dijangkiti HFMD (penyakit kaki, tangan & mulut). Sahabatku Kak Yati dapat call kata baby Harith macam kena chicken pox.. Bawak ke klinik, memang confirm chicken pox.. Plus suspected HFMD. Hmm.. Hatiku dah berdebar nih...

Pagi ni bos pulak bawak anak dia ke ofis. Meaning tak hantar ke taska. Hmm.. Hati berfikir maybe dia nak elakkan anak dia daripada jangkitan-jangkitan di taska tu kot.. Tup-tup, laaaaa, dah kena chicken pox jugak..! Aiyoo... Seriau fikir pasal Hani kat taska tu huhuhuuuu..... Dah la baru baik demam, jangan la dapat penyakit lain pulak.....

Hmm... Mungkin esok tak perlu hantar dia ke taska kot... Bawak je datang ofis....


No comments:

Post a Comment