Tuesday, 8 November 2011

Daftar Haji

Alhamdulillah... Setelah sekian lama asyik ditanya-tanya bila nak daftar, akhirnya daku & hubby dah berjaya daftar haji. Tu pun nasib baik dah boleh daftar online. Kalau tak, alamatnya duk bertangguh lagi la huhu.....

Tapi nak tau bila expected year nya...?? 1463 Hijriah / 2042 Masihi...! Mak aiii.... memang lepas pencen baru dapat pegi haji. Hmm... Uolls, cepat-cepat la daftar haji kalau dah cukup RM 1300. Tak payah la nak tunggu-tunggu lagi.. Kalau daftar tahun ni pun dah 31 tahun menunggu, kalo tahun-tahun depan...? Fikir-fikir la sendiri ye... Lagipun dah boleh daftar online dah, tak payah susah-susah pegi kaunter. Klik-klik-klik, dah setel. :)

Pendaftaran Haji Online
Website Tabung Haji

No comments:

Post a Comment