Thursday, 7 July 2011

Hani's birthday is coming soon..!

Hmmm.... Lagi 2 minggu je dah nak sampai birthday Hani. Pejam celik pejam celik dah 2 tahun dah anak mama nih... :) Ingat nak buat makan-makan sikit sempena housewarming masuk rumah, bersekali dengan celebrate birthday Hani ni. Nak buatnya 23 Julai ni tapi satu apa pun tak plan lagi! Hohohooo.... Untuk kek dah settle dah, macam biasa order dengan Kak Nim je... ;) Untuk main meal ni yang tak settle lagi ni... Hmmmmmm..... (berfikir panjang).

By the way, kami ni kiranya dah berpindah secara tetap la ke Putrajaya ni. Hani pun duk sekali, dengan bibiknya sekali. Kira bibiknya ni weekdays kat Putrajaya, weekends di PJ hehehee.... Nampaknya tak jadi la nak hantar Hani ke Taska tahun ni. Tahun depan la kot...

Last June kami dah buat majlis solat hajat, Yaasin, & doa selamat sempena masuk rumah ni. Led by Abah la of course ;) Tapi sibuk sana sini tak sempat nak ambik gambar banyak pun masa majlis tu. Ni je la yang sempat...



No comments:

Post a Comment