Thursday, 26 May 2011

Wedding...!

Uiiii lamanya tak update.... Busy la konon... Ke buat-buat busy? Hahahaaa.....

Hujung minggu ni nak ke Pontian. My cousin's wedding. Memang dah lama tak berjalan-jalan pun. Hopefully Hani will be fine during the journey. Anak dara yang sorang tu dah la cepat boring duk dalam keta lama-lama huhuhuuu.... Tak caya tengok ni...

Tengah boring la tu duk menongkat dagu kat kerusi tu.. Ni dalam van masa tour Singapore last year. 

Esok Ma & Abah dah bertolak dulu ke Pontian. Nikahnya esok. Kami anak-anak ni pergi kendurinya je lah on Saturday & Sunday. Kena bertolak awal-awal pagi la Sabtu ni, cuti sekolah dah start kalau gerak lambat alamatnya stuck kat trafic jam la nanti....

No comments:

Post a Comment